Во прв ред

Во средината на март концерт во Универзална на Влатко Стефановски

Концерт на најпознатиот македонски музичар Влатко Стефановски под наслов “Fire and ice”, со најуспешниот балкански музичар на дувачки инструменти Васко Атанасовски заедно со Камерниот гудачки оркестар на словенечката филхармонија, најавуваат од Баги комуникации.

Концертот ќе се одржи на 21-ви март во Универзална сала во Скопје со почеток во 20.30 часот. Генерален спонзор на концертот е НЛБ Тутунска Банка АД Скопје.

Подготви: Редакција Музика24

Можеби ќе ве интересира: