Во прв ред

Ексклузивно: “Забрањено пушење” во скопскиот ноќен клуб “Social”

Музика24 дознава дека рок групата “Забрањено пушење” ќе гостува во ноќниот скопски клуб “Social” на 16-ти фебруари. Најаван како интимен и ексклузивен концерт, тие ќе се претстават пред скопската публика со веќе добро познатите хитови.

Незаборавјте, влезниците се ограничени и се вкупно 400, доколку сакате да бидете дел од ова неповторливо музичко интимно дружење побрзајте и набавете си карта уште денес. А Музика24, ќе биде дел од овој концерт и навремено ќе ве известува за сите случувања.

Подготви: Александра Блажевска

Можеби ќе ве интересира: