Во прв ред

Женскиот електричен музички квартет „Фортисимо“ од Грција гостува во Битола

Културниот и информативен центар – Битола во соработка со Амбасадата на Република Грција во Скопје и Генералниот конзулат на Република Грција во Битола најавува уште еден ексклузивен музички настан во Ноември.

Концерт на Женскиот електричен музички квартет „Фортисимо“ од  Грција.

Концертот е закажан за 17-ти ноември во свечената сала на Офицерски дом. Почетокот е во 19 часот, а влезот е слободен.

Можеби ќе ве интересира: