Во прв ред

Зера за прв пат со солистички open-air концерт во Македонија (Видео)

Младата српска треп и хип-хоп ѕвезда Зера за прв пат со солистички open-air концерт во Македонија. Во организација на Entfinity production на 9-ти јуни таа ќе одржи концерт на Ракометното игралиште во Битола. Атмосферата пред Зера ќе ја загрева DJ Bono.

Македонија, Битола, се гледаме за прв пат на 9-ти јуни. дојдете во што поголем број да направиме хаос. – вели зера.

Карти во претпродажба  преку продажната мрежа на МКТикетс и на неколку локации во Битола по цена од 500 денари.

 

 

Можеби ќе ве интересира: