Во прв ред

„Златно славејче 2023“ во Македонска филхармонија

На 17-ти и 18-ти ноември 2023 во Македонската филхармонија со почеток на претставите од 10, 12 и 19:30 часот ќе се одржи годинешното издание на најреномираниот детски фестивал „Златно славејче 2023“.
Билетите се во ограничен број и истите може да ги купите по промотивна цена од 400 денари до 1 ноември 2023 преку сајтот и продажната мрежа на www.mktickets.mк, по тоа цената на билетите ќе биде 500 денари.

Можеби ќе ве интересира: