World Music

Латино пејачот Марк Ентони стана хуманитарец

Латино ѕвездата Marc Anthony целосно реновираше еден Дом за сирачиња во Доминиканската република, преку својата добротворна организација. Пејачот пристигна во средата на отворањето на обновениот дом во кој ќе можат да живеат околу 150 напуштени или злоставувани деца.

Подготви: Влад Петров

Можеби ќе ве интересира: