World Music

50 Cent дел од акциона комедија

Раперот 50 Cent ќе и се приклучи на Melissa McCarthy во нејзината претстојна акциона комедија “Spy”. 50 Cent ќе се игра себеси во филмот на Paul Feig за женска верзија на James Bond која ќе ја игра McCarthy. Претходно беше известено дека во филмот ќе играат Jude Law, Jason Statham, Nia Long и двојката Rose Byrne и Bobby Cannavale.

Подготви: Влад Петров

Можеби ќе ве интересира: