World Music

Адел ќе издава нов албум

Попоуларната британска пејачка која за кратко време го освои светот со нејзините одлични балади го снима нејзиниот нов, трет по ред студиски албум.

Иако таа минатата година изјави дека ќе направи пауза од 5 години, сепак започнала со работа на нејзиното ново издание. Со оглед на тоа што таа сега е мајка се надеваме дека ќе направи повесели песни.

Подготви: Редакција Музика24

Можеби ќе ве интересира: