World Music

Адел станува американка?!

Британската музичка ѕвезда Адел има намера да се пресели во Лос Анџелес, заедно со вереникот и петмесечниот син, бидејќи верува дека таму ќе има поголема приватност отколку во Англија. Адел во моментов бара соодветен дом за своето семејство, а за совет околу пронаоѓање куќа му се обратила на Роби Вилијамс и неговата сопруга, бидејќи тие долго време живееа во Лос Анџелес, далеку од очите на јавноста.

“Адел гледа голема предност во одгледувањето дете во САД. Таму со детето ќе може да се прошета и да ужива во убавото време без папараците кои везден и дишат во врат”, изјави извор близок до пеачката.

Подготви: Редакција Музика24

Можеби ќе ве интересира: