World Music

Потврдено: Бијонсе и Џеј Зи ќе се разведуваат

Тие двајцате од ден во ден се се поблиску до развод. Како што пишуваат светските медиуми, оваа позната двојка во музичкиот свет ќе се разведе веднаш по нивната заедничка турнеја.

“Тие двајцата бараат начин како тоа да го направат безболно… Ова е голема концертна турнеја и тие ќе изгубат многу пари доколку се разведат веднаш”, рекол анонимен извор близок на двојката. Кај нив брачните проблеми не се од вчера, тоа тие го чувствуваат веќе подолг временски период. Како што велат извори блиски до нив, проблемите сепак започнале и пред да се роди нивната ќерка Блу Ајви Картер.

Подготви: Маргита Робевска

Можеби ќе ве интересира: