World Music

Брус Дикинсон најавува пензионирање: Сакам да изберам кој ќе ме замени !

Пејачот на „Iron Maiden“, Брус Дикинсон изјави дека сака бендот да го замени доколку открие дека повеќе не може да пее. Во ново интервју рокерот изјави и дека би сакал да се изјасни при изборот на неговата замена.

Кога ќе се сретнеме, секогаш ја кажуваме истата шега. „Дали сите се живи?“ Отсекогаш сме биле искрени со нашата публика. Ако во иднина не можам да испеам повеќе од четири песни, би сакал момците од бендот да продолжат и јас да можам да ја изберам мојата замена. Одвреме-навреме ќе ја наведнам главата а другото го правеше друг пејач. Ако го погледнете Кит Ричардс кој боледува од артритис, тој не е во топ форма секоја вечер, но го поддржуваат други гитаристи. Тоа се „Роулинг Стоунс“. – изјави Брус.

Тој се осврна на холографскиот настап на групата АББА и изјави дека не ја разбира неговата поента.

Тоа е пекол на земјата. Навистина не ја разбирам поентата.

Можеби ќе ве интересира: