World Music

“Burning Desire” нов видео спот на Лана Дел Реј

Лана Дел Реј го објави видеозаписот за баладата “Burning Desire”. Спотот е соработка меѓу 26-годишната пејачка и луксузниот бренд за автомобили Jaguar. Во видеото, Лана пее во празна просторија, додека во позадина се прикажани снимки од новиот спортски автомобил на компанијата. “Burning Desire” е дел од второто издание на музичкиот албум на Лана, “Born to Die: The Paradise Edition”.

Подготви: Редакција на Музика24

Можеби ќе ве интересира: