World Music

Шер со голема европска турнеја на есен

Во кариерата долга пет децении, Шер имала седум солистички турнеи. Во 72-та година од нејзиниот живот таа повторно реши да го обиколи светот со 76 концерти. Турнејата “Одиме повторно” почна на крајот на септември во Австралија. Моментално Шер е на турнеја во Северна Америка, а наесен доаѓа во Европа.

Турнејата во Европа ќе ја почне на крајот на септември, а до 1-ви ноември ќе одржи концерти во 17 градови: Берлин, Антверпен, Амстердам, Минхен, Келн, Виена, Цирих, Манхајм, Хамбург, Копенхаген, Стокхолм, Лондон (два концерта), Манчестер, Бирмингем, Глазгов, Лидс и Даблин.

Можеби ќе ве интересира: