World Music

Крис Браун остана без лична карта

Американскиот пејач Крис Браун стана жртва на кражба на лични податоци, откако неговата лична карта беше украдена и пуштена за продажба онлајн. Најверојатно документот бил земен од затворот во Сан Бернардино во Калифорнија, каде помина две вечери во притвор поради тужба од минатата година. Адвокатите на Браун утврдиле дека недостасува личната карта во почетокот на месецот и веднаш пријавиле во полициската станица на Сан Бернардино, каде е започната истрага. Според запознаени веќе има приведени осомничени.

Подготви: Редакција Музика24

Можеби ќе ве интересира: