World Music

Dido по четири години пауза се враќа на музичката сцена!?

По четири годишна пауза од музичката кариера, таа повторно се враќа на сцената овој пат со новата песна “No Freedom”, а со најава за издавање на нов студиски албум кој ќе биде насловен “Girl who got away” и кој ќе биде објавен на 4-ти март оваа година.

“Беше неверојатно забавно да се снима овој албум – воопшто не бев под притисок. Се беше природно и лесно”, изјави таа за медиумите.

Подготви: Катерина Митровска

Можеби ќе ве интересира: