World Music

Џорџ Мајкл преживеа сообраќајна несреќа

Популарниот пејач имал сообрајќајна несреќа во Британија, по што веднаш, поради сообрајќаниот метеж со хеликоптер бил пренесен во болница. За среќа пејачот поминал со полесни повреди, односно му биле констатирани модринки и исекотини по телото и мала повреда на главата. По извршените лекарски прегледи се упатил кон својот дом.

Подготви: Редакција Музика24

Можеби ќе ве интересира: