World Music

Голи фотографии од еден од членовите на популарната тин група “One Direction” го тресат интернет (Фото)

На интернет се појавија фотографии од еден од пејачите на популарната тинејџерска група “One Direction”, Зејн Малик кои тој не сакал да ги сподели со јавноста. Харизматичниот пејач не е единствената жртва на хакерите, но за разлика од многу ѕвезди на кои им ги крадат необјавените песни и ги поставуваат на интернет, профилот iCloud на пејачот е злоупотребен за да се дојде до фотографиите на кои тој позира без облека.

Zayn MalikМислењата на фановите се поделени. Додека едни се повеќе од задоволни и уживаат во фотографиите, други сметаат дека фотографиите се лажни, бидејќи недостасува една од тетоважите на Зејн. Ние се обидовме на фотографијата погоре да направивме споредба, па ваше е да одлучите дали фотографиите се вистинити или не.

Zayn Malik

Подготви: Редакција Музика24

Можеби ќе ве интересира: