World Music

Хари Стајлс е најбогатиот член на „One Direction“ со 87 милиони долари

Хари Стајлс е најбогатиот член на „One Direction“ откако неговата издавачка куќа ја удвои својата вредност од 2019 до 2020 година. Откриено е дека вредноста на компанијата Хари се зголемила за два пати во 12 месеци пред март 2020 година, со 20,1 милиони американски долари (14,6 милиони фунти) вложени во инвестиции. Ова се случува откако целокупното богатство на Хари беше проценето на 86,9 милиони долари (63 милиони фунти) од страна на Сандеј тајмс во мај 2020 година.

И додека неговата облека за турнеи, наводно, направи загуба од 2,5 милиони долари (1,8 милиони фунти) поради одложено или откажано шоу во живо среде пандемијата на коронавирус, тој останува најбогатиот член на групата која е во пауза од 2016 година.

Нил Хоран е на второто место со проценето богатство од 69 милиони долари (50 милиони фунти), Луис Томлинсон со 62,1 милиони долари (45 милиони фунти), Лиам Пејн собра 60,7 милиони долари (44 милиони фунти), а Зејн Малик е последен со 50 милиони долари ( 36 милиони фунти).

Подготви: Редакција Музика24

Можеби ќе ве интересира: