World Music

Хари Стајлс заминува на светска турнеја

Хари Стајлс најави дека заминува на спектакуларна светска турнеја со што ќе го промовира својот прв соло албум. Поранешниот член на момчешкиот бенд “One Direction” соопшти дека ќе започне на 19-ти септември со концерт во Сан Франциско и ќе заврши во декември. Во прилог на турнејата, 23-годишното момче планира да учествува во “Лејт Лејт шоу” на Џејмс му беше незгодно секоја вечер во текот на една недела, почнувајќи од 15-ти мај – само 3 дена по официјалниот рилиз на албумот, крстен на самиот Стајлс.

Подготви: Христина Секуловска

Можеби ќе ве интересира: