World Music

“I Bet” нов сингл од Ciara (Аудио)

Ciara се враќа на музичката сцена после две години, и со новата песна “I Bet” го најавува шестиот по ред студиски албум. Песната ја продуцираше Harmony Samuels. Од последниот албум со наслов “Ciara” поминаа две години, а таа во меѓувреме работеше на новиот материјал и се грижеше за својот син, Future Zahir Wilburn, кој се роди на 19 мај.

Во продолжение праслушајте ја нејзината нова песна.

Подготви: Редакција Музика24

Можеби ќе ве интересира: