World Music

Џастин Бибер полугол во новиот видео спот за “What Do You Mean” (Видео)

По премиерното изведување на песната “What Do You Mean” на неодамна одржаното доделување на MTV VMA награди, се појави и видеото во кое Џастин Бибер се појавува полугол. Девојката пак која му се придружува во страсните сцени е Ксенија Дели.

Во продолжение, погледнете го новото видео и самите проценете за што станува збор.

Подготви: Редакција на Музика24

Можеби ќе ве интересира: