World Music

Џастин Бибер рекордер?!

Џастин Бибер со нов светски рекорд. Тој стана најмладата музичка ѕвезда, на светско ниво, која што од осум албуми, пет од нив биле на местото број 1 во Америка. Успехот тој го постигна со последното негово издание, последниот албум “Believe Acoustic”. Тој за прв пат се појавил на местото број 1 на Билбордовата албумска листа, со 211.000 продадени примероци. Бибер е само еден од девете уметници во историјата на Билборд кој имал албум број 1 четири години по ред.

Подготви: Марија Поповска

Можеби ќе ве интересира: