World Music

Џеј Ло: Ќе загинев на снимањето на новиот филм

Џенифер Лопез гостувала во интервју за BuzzFeed, а и се придружиле и нејзините колеги Џош Духамел и Џенифер Кулиџ. Лопез рекла дека таа и Духамел станале многу добри во опасните сцени за време на снимањето, а потоа открила и дека за малку ќе загинела снимајќи една сцена.

„Се беше супер, освен еднаш кога за малку ќе паднав од карпа. Тоа не беше забавно“, започнала Лопез, изненадувајќи ја Кулиџ, кој ја прашал дали е вистина.

„Да, вистина е. Ја знаете сцената кога мојот фустан се фаќа за тркалото? Еднаш се закачи за воланот и ме повлече, а јас го погледнав Џош и му реков: „Џош, не ме пушај, те молам“. Тој и рекол: „Те држам. Ако ти отидеш, сите ќе одиме“, раскажала актерката

Лопез го снима новиот филм „Мајка“ во Лос Анџелес. Филмот е во режија на Ники Каро. Во филмот, Лопез ја игра улогата на поранешен атентатор кој сака да го остави своето минато зад себе. Меѓутоа, таа се вратила на работа за да ја заштити својата отуѓена ќерка.

Можеби ќе ве интересира: