World Music

Џенифер Лопез наскоро со видео запис на “Feel the light” (Видео)

Истоимениот анимиран филм “Feel the light” која каде како главен вокал на самата композиција е познатата светска поп пејачка Џенифер Лопез, започна со снимање на првите кадри. Самиот филм е во знакот на борбата за правда каде на крај секогаш се завршува со среќен крај, но она што е необично гласот на девојката е сихронизиран токму од Џенифер Лопез.

Jenifer Lopez“Она што мене ме инспирираше во овој анимиран филм е токму приказната за самите личности, но сепак сакав и воедно да го овековечам на свој начин и синглот со видео спот”, изјави Џенифер Лопез која и моментално е ангажирана и со агенда настапи на премиерата на филмот.

Jenifer LopezА додека го очекуваме видео спотот за истоимениот филм, да се потсетиме на самиот сингл кој Џенифер Лопез ја украси во едно поинакво светло.

Подготви: Редакција Музика24

Можеби ќе ве интересира: