World Music

Свежа и привлечна: Мадона и на 56 години во топлес

Кој би претпоставил дека поп кралицата Мадона повторно ќе се претстави во секси долна облека која ни од далеку не би помислиле дека се работи за 56 години. Но, сепак за потребите на модниот магазин “Interview” таа ги истакна своите облини во опуштена варијаната, но мамка за машкиот пол. Она што не изненади таа додаде дека сака да истакне некоја болна дамка во 21 век која во целиот свет е актуелна, а тоа е дрогата па индиректно се изјасни дека немала никаква намера, освен да докаже дека здравјето е столб на се.

“Сепак мораш да се трудиш да се задржиш на едно сосема поинакво ниво за да останеш свесен за реалноста која не опкружува постојано”, изјави Мадона која е пример дека не треба да се откажеш и кога е најтешко.

Подготви: Редакција Музика24

Можеби ќе ве интересира: