World Music

Погледнете видео: Мадона одговара на прашања, а во собата, глушец ли е тоа или не?!

Мадона учествувала во видео четот “Romeo Saturday Night Online” и зборувала за различни теми, при што се случило нешто според што ова видео ќе се памети долго. Мадона зборувала за Барак Обама, Бритни Спирс околу 20 минути, а и за себе одговорила многу прашања. Интерсно ги расфрла хартиите околку себе. Поради ова, гледачите на ова видео мислат дека во просторијата има глувци, но ние сметаме дека најверојатно се работи за доцнење на снимката.

Сите оние луѓе кои го виделе видеото мислат дека на минута и дваесет секунди (1:20) и на девета минута и пеесет и пет секунди (9:55) има глувци што се појавуваат на огледалото од нејзината десна страна, односно, од наша лева страна. Ние сметаме дека тоа е само задоцнета снимка од фрлањето на хартиите.

Погледнете убаво и ќе го забележите нештото што се движи на огледалото.

Подготви: Редакција Музика24

Можеби ќе ве интересира: