World Music

Мемоарите на Бритни Спирс продадени во над милион примероци во САД

Мемоарите на американската пејачка Бритни Спирс, под наслов „Woman in Me“ (Жената во мене), се продадени во 1,1 милион примероци само во САД во првата недела по објавувањето.

„Во овие мемоари ги влеав срцето и душата и благодарна сум им на многубројните обожаватели и читатели ширум светот за нивната непоколеблива поддршка”, изјави меѓу другото Спирс.

Податоците за продадените примероци вклучуваат купени и однапред нарачани печатени книги, како и аудиокниги и е-книги.

Можеби ќе ве интересира: