World Music

Објавено е видео каде познатата пејачка Ријана се дрогира (Видео)

Видеото кое една пријателка на пејачката Ријана го објавила на сајтот Вине го обиколи интернетот со брзината на светлината. На интернет се појави видео снимка во која се гледа како Ријана “подготвува” некој вид дрога, а се сомнева дека е во прашање кокаин. Видеото покажува како во текот на забавувањето на фестивалот “Коачела”, нејзините другарки танцуваат, а Ријана седи во позадина и во раката држи нешто што наликува на бела цевка.

Камерата се враќа на нејзините другарки, потоа повторно на Ријана, која со прстите го држи и трие носот. Американските сајтови веднаш пренесоа дека Ријана, изгледа, шрмка кокаин, додека контроверзната пејачка на Инстаграм демантираше и напиша: “Виткав џоинт и се фатив за носот!”.

https://youtu.be/rxK3zlj4N1A

Подготви: Редакција Музика24

Можеби ќе ве интересира: