World Music

Одличен настап на Тејлор Свифт со песната “Blank Space” (Видео)

Тејлор Свифт повторно ни покажува дека во моментов таа е една од најдобрите и најквалитетните пејачки на музичката сцена. Таа пред некое време реши да излезе од својата удобна зона и со својот нов албум го освои целиот свет.

Но, фактот што Тејлор звучи исто толку добро во живо е една од најголемите причини зошто сите толку многу ја сакаме. Токму затоа погледнете го овој одличен настап на овогодишните “Brit Awards” и подгответе се да останете без здив.

Подготви: Редакција Музика24

Можеби ќе ве интересира: