World Music

Погледнете: Кои песни на Мараја Кери се најслушани на YouTube (Видео)

Мараја Кери го има наслушаниот хит на сите времиња – божиќната песна „All I Want For Christmas Is You“. Дефинитивно оваа песна е онаа по која сите ја препознаваат, но пејачката има и други песни кои се особено актуелни и слушани.

На YouTube, нормално е дека првото место по прегледи, и тоа со дури 727 милиони го зазеде токму божиќната песна, но покрај неа, уште две песни се издвојуваат со повеќе прегледи.

Кои се тие, дознајте во продлжение:

-“We Belong Together – 528 милиони прегледи

-“When You Believe” – 396 милиони прегледи

Можеби ќе ве интересира: