World Music

Погледнете кои се најплатени музичари во 2014-та

За разлика од нашите македонски, светски познатите музички имиња заработуваат навистина големи енормни суми на пари. А кои познати музички имиња се најплатени од светската музичка сцена за 2014-та година, прочитајте во продолжение:

  • Тоби Кеит: 65 милиони долари
  • Келвин Харис: 66 милиони долари
  • Пол Мекартни: 71 милион долари
  • “Уан дајрекшн”: 75 милиони долари
  • Џастин Бибер: 80 милиони долари
  • Брус Спрингстин: 81 милион долари
  • Бон Џови: 82 милиони долари
  • “Иглс”: 100 милиони долари
  • Бијонсе: 115 милиони долари
  • Д-р Дре: 620 милиони долари

Подготви: Редакција Музика24

Можеби ќе ве интересира: