World Music

Поранешното момче на Иги Азалера бил љубоморен, ја присилувал на груб секс

Популарната пејачка Иги Азалера, призна дека сеуште живее во страв од поранешното момче Хеф Вајн. Тоа е затоа што тоа Вајн од преголема љубомора и посесивност бил спремен дури и да ја заклучи во станот, во времето кога тие биле заедно, односно, заедно живееле. Тој тоа го правел за Иги да не може да се гледа со своите пријатели и да другарува со други луѓе.

Атрактивната раперка меѓудругото истакана и дека нејзиното поранешно љубоморно момче понекогаш ја присилувал на груб секс. Поради ваквото негово однесување, пејачката веќе не им верува на мажите. Таа во моментот е во врска со кошаркарот Ник Јанг.

Подготви: Редакција Музика24

Можеби ќе ве интересира: