World Music

Познатата Gwen Stefani гостинка на албумот на Snoop Dogg

Светски познатата пејачка Gwen Stefani, по дружењето со Snoop Dogg е официјално гостинка на неговиот најнов албум, во придружба на Kendrick Lamar. “Bush” е насловот на неговото 13-то студиско издание, а според светските медиуми, познатата пејачка гостува на песната “Run Away”, додека Lamar и Rick Ross му гостуваат на “I’m Ya Dogg”. Меѓу останатите гости-учесници на новиот албум на Snoop Dogg се најавени и Stevie Wonder, Charlie Wilson и TI.

Подготви: Марија Поповска

Можеби ќе ве интересира: