World Music

Познатиот музички продуцент Сајмон Коел се одмара на Барбадос (Фото)

Сајмон Коел кој е еден од создателите на големото тв музичко шоу “Amercan Idol” и најпознат британски музички продуцент, по завршувањето на 11-та сезона на ова најгледано телевизиско шоу, си дозволи заедно со својата девојка Лорен Силерман и синот Ерик да се одмори ни малку ни повеќе туку токму на Барбадос.

Заљубениот пар воопшто не се ни криеше од јавноста и фоторепортерите и во опуштена адмосфера уживаа во својот одмор, во прошетките по плажите, како и во бакнежите кој што си ги споделуваа. А дека тие заедно уживаат и дека се е во ред, потврдуваат и насмевките на нивните лица.

Simon Cowell Simon CowellПодготви: Елена Ивановска

Можеби ќе ве интересира: