World Music

Ријана – Ретро!? (Фото)

“Флешбек”, напиша Ријана под фотката на која има седум или осум години. Интересно е што фотографијата од девојчето со ангелска насмевка и кики фризура се наоѓа помеѓу топлес фотка, и онаа на која Ријана со раширени нозе полугола седи покрај вентилатор…

Rihanna_retro1Rihanna_retro

Подготви: Редакција Музика24

Можеби ќе ве интересира: