World Music

Слепото и аутистично момче Кристофер Дафлеј одржа лекција како се пее (Видео)

Аутистичното и слепо момче Кристофер Дафлеј иако има проблем секојдневно во својот живот, сепак тоа не го спречува да го сака пеењето. Веднаш штом го фати микрофонот во рака, верувале или не, останувате без зборови и секако не останувате рамнодушен.

А да се уверите за што поточно мислиме, погледнете го видеото во продолжение.

Подготви: Марија Поповска

Можеби ќе ве интересира: