World Music

“Stay” личен и емотивен спот на Ријана (Видео)

Гола во када, Ријана се обидува да ги изрази емоциите кои со себе ги носи песната “Stay”. “Воглавно цело време сум во када. Песната е многу лична и емотивна. Тоа е како да раскажувате приказна, а ако сакате да покажете како се чувствувате тоа мора да биде силно и автентично”, изјави пејачката од Барбадос.

Погледнете го спотот во продолжение и проценете дали успеала во тоа.

Подготви: Редакција Музика24

Можеби ќе ве интересира: