World Music

Тапанарот на Металика летува во Хрватска

Тапанарот е снимен додека се враќал од вечера со сопругата, манекенката Џесика Милер. Тие се придружувани од музичкиот менаџер Гај Озири и неговата сопруга, моделот Мишел Алвес.

Улрих се приклучи на листата на познати личности кои решија да го посетат хрватското приморје летово.

Викторија и Дејвид Бекам и нивното семејство за одмор избраа луксузно одморалиште на Лопуд, Нојер е во Далмација, а Крис Рок беше снимен како шета во Трогир со својата нова девојка.

Можеби ќе ве интересира: