World Music

Интересно видео: Зејн Малик со интимни и страсни сцени во новиот видео спот

По се изгледа стана тренд меѓу музичарите, во нивните видео спотови да им гостуваат нивните девојки и сопруги. Меѓу првите беше Џон Леџенд со прекрасната сопруга Криси Тиген, па следуваа Тајга и Кајли Џенер, па The Weekend и Бела Хадид… А, сега на ред се Џиџи Хадид и Зејн Малик. Како релативно нов пар, малку се знае за нивната врска, па видеото беше официјално славење на нивната љубов.

Инаку, ова е прва песна на Зејн откако ја напушти групата One Direction. Уживајте во љубовните сцени кои се најжешки околу 2 минути и 50 секунди.

Подготви: Виолета Трајковска

Можеби ќе ве интересира: