Балканленд

Балкански познатата пејачка Драган Мирковиќ се подготвува за одбележување на 40 години музичка кариера

Познатата српска фолк пејачка Драгана Мирковиќ моментално е во Белград поради подготовките за концертите во Арена, па по некое непишано правило и овој пат е без својот сопругот Тони Бијелиќ, кој исто така е презафатен со бизнисот во Виена. Бидејќи честите разделби им се тешки, Драгана Мирковиќ се труди што поскоро да заврши се и да се врати кај своето семејството.

Првиот концерт кој е закажан за на 29-ти декември е распродаден, затоа таа закажа и втор концерт на 30-ти декември кој е речиси во слична ситуација и за кој се бара карта повеќе.

Според информациите Драгана подготвува вистински спектакл за својата публика.

Можеби ќе ве интересира: