Премиера

ПРЕМИЕРА: „Nutella“ – Тајзи

Тајзи промовираше нов летен сингл под насловот „Nutella“. Песната е на српски јазик а е во издание на Балкатон продукција. Тајзи е автор на текстот, додека на музиката работел заедно со Лазар Цветковски, кој освен придонесот на музиката е автор на аранжманот. Тајзи освен на текстот и музиката, работеше и на сценариото и режијата на спотот.

Можеби ќе ве интересира: