Tag : itd bend

Балканленд

После 30 години излезе новиот албум на ИТД бендот насловен „Orao nikad ne leti u jatu” (Фото+Видео)

Muzika24
ИТД бендот кој жареше и палеше во текот на осумдесетите години со песните: „Соња”, „Лагано...