Балканленд

Победничката на Евросонг Кончита ќе ја пее насловната песна за Џејмс Бонд?

Се погласни се гласините дека Кончита Вурст од Австрија, ќе ја пее насловната песна за новиот филм за агентот 007.

“Ако ме прашате мене, веќе утре ќе се најдам во студио за да ја снимам таа песна. Ако имам шанса да ја пејам песната за Џејмс Бонд, ќе бидам повеќе од среќна”, изјави Кончита. А ако и понудат да биде Бонд девојка има поинакво мислење:

“Не, тоа нема ништо да ми значи. Но би сакала да играм улога на негативец, кој се борам до самиот крај”, додала Вурст.

Подготви: Редакција Музика24

Можеби ќе ве интересира: