Балканленд

Погледнете: Србинка Ана Кисин игра како Beyonce (Видео)

Познато е дека Србите се исклучително добри кога е танцот во прашање. Многу пати до сега биле први во светски натпревари. Оваа србинка ќе ве освои со талентот кој го поседува. Ана Кисин е од Белград, сите кои се занимааваат со танц сигурно ја познаваат. На You Tube  поставено е видео на кое Ана игра на песната “Mine” – песна која се најде на последниот албум на Beyonce.

Кореографијата на Ана предизвика позитивни реакции, фановите на r’n’b дивата се воодушевени го шеруваат видеото на форуми, со коментари дека Ана е одлична и дека скоро игра како Beyonce. Како ви се допаѓа?

Подготви: Редакција Музика24

Можеби ќе ве интересира: