Tag : derrick may

Во прв ред

Дерик Меј и најдобрите македонски диџеи ќе ја наелектризираат плажата „Дупени“ во чест на 120 години од Илинденското востание

Muzika24
Станува збор за проектот „120 Години Илинден” каде главни протагонисти се легендарниот DJ Дерик Меј...