Tag : disco soundtrack of a revolution

World Music

BBC го објави документарниот серијал за историјата на disco музиката „Disco: Soundtrack of a Revolution“

Muzika24
BBC го објави новиот документарен серијал од три продолженија за историјата на disco музиката. Филмот...