Шпански remix од RAF (Аудио)

Covers

Пред само неколку дена излезе шпански ремикс за песната “No Raf” од познатите американски рапери. Овај ремикс го направија дечките од рап/трап групата “Ladboyz”, а ние не би биле музички портал доколку за тоа не ве известиме. Верувајте, звучат интересно и вреди да се слушне овој шпански ремикс.

Оваа група е составена од неколку члена, од кои двајца рапери Jotaka и Garban кои работат од мали нозе на рап музиката и секогаш се се повеќе и повеќе подобри од претходниот пат. На нивниот YouTube канал имаат и свои песни кои можете да ги преслушате во продолжение со клик на името на групата: Ladboyz .

Подготви: Марти Петровска

Коментари

коментари

За Нас

Се надеваме и веруваме, дека ќе бидеме дел од Вашето секојдневие, дека Музика24 ќе биде Ваш 24 часовен ритуал за добра, квалитетна, навремена и интересна музичка информација. Продолжете да уживате... Музика24 работи 24/7

Пријатели