Магазин

Нина Бадриќ со поддршка за поплавените (Фото)

Многумина од естрадата се приклучија за помош на жртвите од поплавите, а меѓу нив е и познатата хрватска пејачка Нина Бадриќ која неизмерно ја даде својата поддршка со апел за помош.

“Многу ме загрижи ситуацијата, не само кај нас туку во целиот регион и затоа сум дел од оваа акција која се надевам ќе вроди со плод”, изјави Нина Бадриќ. Таа на својот facebook со фотографија укажа дека потребно е спасување на своите народи од Босна, Хрватска и Србија, но како што дознаваме веќе има и испратено донации како финансиски, така и од материјална гледна точка како вода, храна итн.
.NINAjpg

Подготви: Редакција Музика24

Можеби ќе ве интересира: