24 Промо: Бока и Андријана Кеш – “Пали-Гаси” (Видео)

“Пали-Гаси” е новата соработка која што неодамна се реализираше помеѓу поп пејачот Борче Димитров-Бока и фолк пејачката Андријана Кеш. Оваа интересна спојка ни носи уште поинтересна песна со впечатлив текст, и можне интересен видео спот кој го реализираше ДРД Медија.

За што поточно станува збор, погледенте и сами во продолжение.

Повеќе на Музика24...