Tag : macedonia ohrid fest

Фестивали

Познатиот пејач Владо Калембар дел од овогодинешното издание на „Охрид фест“

Muzika24
Oваа година на музичкиот летен фестивал „Охрид фест“ доаѓа балкански познатиот пејач Владо Калембер, фронтменот...